AB Erasmus + Programı ‘‘From Passion To Job´´ (KA2) Projesi - Portekiz Hareketliliği

Avrupa birliğinin eğitim, gençlik ve spor alanındaki hibe programı olan Erasmus+ Programı okul eğitimi alanında stratejik ortaklıklar Ana Eylem-2 (KA2) adı altında yer alan 2015-2017 yılları arasında uygulanacak ve koordinatörlüğünü Polonya'nın Tarnow şehrindeki 'Gimnazjum Tarnowie' adlı okulun üstlendiği , Kocaeli Başiskele Anadolu Lisesi'nin ve Portekiz Agrupamento de Escalas (Porto) okulunun ortak olduğu Kısa Dönemli Öğrenci Grupları Değişimi Projesi olan 'FROM PASSION TO JOB' adlı projemiz Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiştir.

Projenin ikinci hareketliliği , Mayıs ayının son haftasında proje koordinatörü İngilizce öğretmeni Berrin ÖZTÜRK, 5 öğrenci ile birlikte Portekiz'in Porto şehrinde proje kapsamında gerçekleşen çeşitli etkinliklere ve çalıştaylarla devam etmiştir.

Yayın: 01.06.2016 - Güncelleme: 28.03.2023 10:20 - Görüntülenme: 1411