KOCAELİ / BAŞİSKELE - Başiskele Anadolu Lisesi

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı İçin Öğrenci Kayıt Bilgilendirmesi

Değerli Velimiz;

Okulumuza yerleşen değerli öğrencimizi ve siz kıymetli ailesini tebrik ediyor ve aramıza hoş geldiniz diyoruz.

Öğrencilerimizin kaydını tamamlamak ve hem velilerimizi hem de öğrencimizi daha yakından tanımak için sizleri 19 Ağustos - 30 Ağustos 2024 tarihleri arasında okulumuza bekliyoruz.

Eğitim sistemimiz, servis, yemek, sınıfların oluşumu , okul kıyafeti gibi bir çok konuda aklınızdaki tüm sorularınıza, kayıt için okulumuza geldiğinizde okulumuz tarafından detaylı şekilde cevap verilecektir.

Gelirken yanınızda öğrencinizin yıl içerisindeki çalışmalarda kullanması adına 2 Top A4 kağıdı getirmenizi rica ediyoruz.

Okulda Doldurulacak Formlar: ( Formlar Okuldan Verilecektir)

-Öğrenci Bilgi Formu

-Öğrenci-Veli-Okul Sözleşmesi

-İnternet Kişisel Bilgiler Rıza Onay Formu

Öğrencilerimiz için bütün duyurular okulumuz resmi web sitesinden yapılacaktır. Lütfen web sitemizi takip ediniz.

Değerli Velimiz okul kayıtları ücretsizdir. Herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Ancak siz değerli velilerimizden, öğrencinizin daha iyi bir ortamda eğitim öğretim alması adına okulumuza gönüllü olarak bağış yapmak isteyenler için Okul Aile Birliği Hesap numaramız aşağıdaki gibidir.

BAŞİSKELE ANADOLU LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ

BANKA HESAP BİLGİLERİ: