Öğrencilerimiz, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Liselerde Bilim Uygulamaları Öğrenci Sempozyumu" kapsamında Atık Yönetimi konulu sunuma katıldılar. Doç. Dr. Mihriban Ceylan tarafından bilgilendirme sunumunun ardından farklı liselerde okuyan öğrenciler Körfez Dip Çamurunun Geri Dönüştürülmesi, Plastik Atıkların Azaltılması ve Geri Dönüşümü, Dünyada ve Türkiye'de Atık Yönetimi ve Katı Atık Geri Dönüşümünde Yapay Zeka Uygulamaları konuları hakkında bilgi edindiler.

11. sınıf öğrencileriyle Türk dili ve edebiyatı öğretmenleri Ebru Büyük ve Saadet Seyhan Yılmaz rehberliğinde Eskişehir'e sanat ve kültür gezisi yapılmıştır. Öğrencilerimiz bu gezide Balmumu Muzesi , Kurşunlu Kulluyesi ,Odunpazarı, Sazova Parkı'nı gezmiştir. Gezip gördükleri değişik mekanlarla farklı bakış açıları geliştirmeleri amaçlanmıştır.

Okulumuzun 2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılı II. Dönem Okul Genel Veli Toplantısı yapıldı. Toplantıda öğrencilerimizin eğitim ve öğretim durumları ile devam devamsızlık, kılık kıyafet, temizlik ,veli öğretmen iletişimi, eğitim öğretimin kalitesini artırmak için yapılması gereken çalışmalar üzerinde duruldu.  Rehber öğretmenlerimizin bilgilendirme ve sunumundan sonra ders öğretmenleriyle görüşmeler yapıldı.Toplantıya katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

22 Nisan 2024 Pazartesi itibariyle tüm sınıflarımızda uygulanacak ders programlarımız güncellenmiştir.

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem I. Mazeret Sınavları 15 Nisan - 26 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Sınava girecek öğrenci listeleri de aşağıda bağlantıda paylaşılmıştır.

2. Dönem I. Ortak Sınavlarda her ders için Konu Soru Dağılım Tablosu aşağıdaki bağlantılarda paylaşılmıştır.