eTwinning

Okulumuzda yapılmakta olan "Öğretirken Öğreniyorum" adlı E-Twinning Projemizde kullanılmak üzere; öğrencilerimizin oluşturmuş olduğu afişlerin seçimi için anket düzenlenmektedir. Sizde aşağıdaki bağlantıdan; beğendiğiniz afişi seçip oylamaya katılabilirsiniz.

Ara

"Öğretirken öğreniyorum" adlı E-Twinning Projemiz kapsamnda;Okul proje kurucularımızdan Yaprak BEBEK, projede görevli olan öğretmen ve öğrencilere zoom üzerinden çok faydalı bilgilendirme semineri verdi. Hocamıza çok teşekkür ediyoruz .

Ara

Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Yaprak BEBEK'ten İlçe Öğretmenlerine Çevrimiçi E-Twinning Eğitimleri gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuzda e-Twinning Projelerinin yürütücüsü olan Yaprak BEBEK öğretmenimiz; tüm öğretmenlerimize uzaktan; e-Twinning Projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Okulumuzda bu yıl başlayacak olan "Öğretirken Öğreniyorum" adlı proje ile de bilgiler veren öğretmenimiz; okuldaki öğretmenlerin ve öğrencilerin tüm derslerde e-Twinning projelerinde etkin katılım göstermesini amaçladı.

Ara

Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan Etwinning ödülleri programında okulumuz Ulusal Kalite Etiketini ,  Etwinning School bayrağı ve Etwinning School tabelasını elde etmiştir.

ETwinning School bayrağı ve eTwinning tabelası İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilimiz Sn. Müjdat YÜKSEL  ve Şube Müdürümüz Hülya YELOK YAŞA tarafından takdim edilerek, okulumuz "Etwinning Okulu" ünvanını kazanmıştır.

Ara

e-Twinning okulu olup; projelere etkin katılım gösteren okullar için Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fehmi Rasim ÇELİK tebrik mesajı yayınladı.

Kas

Okulumuzda Biyoloji öğretmeni Yaprak BEBEK'in katılımıyla e-Twinning projesi yürütülmekte olup Proje hakkında detaylı bilgi haberimizin devamındadır.

Projemizin temel amacı öğretim programlarımızda yer alan kazanımları, çeşitli web.2 araçları kullanarak öğrencilerimize eğlenceli ve kalıcı bir şekilde kazandırmaya çalışmaktır. Bireysel ve grup çalışmaları ile dijital ve teknolojik eğlenceli öğrenme ortamları oluşturarak öğrencilerimizin yaparak yaşayarak öğrenmelerine imkan sağlamak, ayrıca öğretmenlerimizin digital öğrenmenin ve teknolojiyi kulanmanın faydaları konusunda bilgi ve becerilerini arttırmak amaçlarımız arasındadır. Öğrenci ve öğretmenlerimizin araştırma , işbirliği yapma, iletişim, yaratıcılık, özgün fikirler üretme, kendine güven konularında bilgi ve becerilerini arttırmayı, Türkiye' nin farklı bölgelerindeki kültürleri tanımasını amaçlıyoruz.

Kas

Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Yaprak BEBEK ve öğrencilerimizin katılım gösterdiği "Be Healthy, Be Hopeful For The Future" Projemiz Avrupa Kalite Ödülü kazanmıştır. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Eyl

Geçen yıl öğrencilerimizle üzerinde çalıştığımız projemiz kalite etiketi ödülü ile ödüllendirildi.Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Başiskele Anadolu Lisesi Biyoloji öğretmeni Yaprak BEBEK'in katılım gösterdiği,9.sınıflara uygulanacak olan  'Eğitimde Oyunlaştırma ve Kaçış Odası'  eTwinning projesi öğretmenlerimize uygulandı. 9. Sınıf öğrencilerimize oryantasyon döneminde hem okulu tanıtmak hem de okulu sevdirmek amacıyla yola çıktığımız proje öğretmenlerimiz tarafından da çok beğenildi.

Tem

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapmakta olan farklı branşlardaki 9 öğretmenimiz  ve Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Yaprak BEBEK ile birlikte kazanım temelli oyunlaştırmanın, oryantasyon sürecindeki öğrencilere nasıl uygulanabileceğinin araştırılması yapılacaktır. Eğitimde Kaçış Odası Uygulamaları incelenecek, oryantasyon sürecinde olan 9.Sınıf öğrencileri kullanılabilecek bir Eğitimde Kaçış Odası Senaryosu oluşturulacak ve okulların açılması ile birlikte okullarımıza yeni başlayan öğrencilerimizde uygulama yapılacaktır.

Öğrencilerimiz eTwinning-E-Safety kapsamında Güvenli İnternet ile ilgili bilgilendirici video çalışması hazırladılar.

Öğrencilerimiz eTwinning "Be Healthy Be Hopeful" adlı Proje kapsamında Sesli E-Kitap hazırladılar. E-Kitaba aşağıda verilen bağlantıya tıklayarak görebilirsiniz.

Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Yaprak BEBEK'in rehberliğinde öğrencilerimizden Minasu BULDUK, Zeynep İrem DUMAN, Aslı ÖZBEY ve Öykü TAHMAZ; hem eTwinning Projeleri için hem de okulumuzun tanıtımında kullanılması için Okul Tanıtım Filmi hazırladılar.

Okulumuz ingilizce öğretmeni Elif DUYMUŞ'un rehberliğinde 11A sınıfı öğrencilerimizin katılım sağladığı, Romanya ve Türkiye ortaklığında gerçekleştirilen Better Skills Better Speakers adlı E-twinning Projesi'nin son çalışması oluşturuldu.